Nieuws

Reinigingsproducten voor uw printer

Als producent van de beste papiermaterialen weten we dat het beste resultaat enkel behaald wordt met printers die in topconditie verkeren. Enkel door de wisselwerking van hoogwaardige materialen en goed werkende apparatuur krijgt u een vlotte print en een hoge afdrukkwaliteit van uw etiketten en tickets.

Als producent van de beste papiermaterialen weten we dat het beste resultaat enkel behaald wordt met printers die in topconditie verkeren. Enkel door de wisselwerking van hoogwaardige materialen en goed werkende apparatuur krijgt u een vlotte print en een hoge afdrukkwaliteit van uw etiketten en tickets. En goed werkende apparatuur krijgt u enkel met het nodige onderhoud... Daarom breidt BMLE haar assortiment uit met reinigingsmiddelen voor uw printers en printkoppen.

Waarom onderhoud?

Wist u dat als u een machine laat herstellen dit in de meeste gevallen gelijk staat aan een grondige reiniging door de leverancier? Geen overbodige luxe dus om zelf wat meer aandacht te besteden aan het onderhoud van uw machines. Zo vermijd u reparatie- en onderhoudskosten en 'downtime' van machines en investeert u in beter werkende apparatuur die minder afgekeurde producten oplevert.

Nieuw assortiment

In ons nieuw assortiment bieden we u producten aan voor het onderhoud van de meest lijdende onderdelen van uw printer. Hiermee kan u gemakkelijk zelf aan de slag voor het wegnemen van stof en lijmresten, het verwijderen van vuil op moeilijk bereikbare plaatsen en het schoonmaken van het schaarmes of de card reader.

Bekijk ons volledig assortiment