Over BMLE

Sinds 1990 staat BMLE bovenaan de rol als specialist in de productie van labelingpapierrollen en supplies. Elk jaar evolueert de markt en dus ook BMLE, met een ruime belangstelling voor de wisselende markt en een aandachtig oor voor de noden van onze professionele klanten.

Het werkgebied van BMLE is momenteel uitgerold van de Benelux tot in Frankrijk, Duitsland en Engeland. Ons salesteam van zeven vertegenwoordigers en onze binnendienst met jarenlange ervaring drukken elke dag hun stempel op flexibiliteit en service. En met onze binnenhuisproductie hebben wij een uitstekende controle op de productkwaliteit en het productieverloop. Kiezen voor BMLE is een ticket in handen voor service, kwaliteitsgarantie en flexibele productiemogelijkheden.

Het team

Het label van BMLE

  • Kwalitatief
    Je producten hebben recht op een strenge kwaliteitscontrole.  Onze binnenhuisproductie, -ontwikkeling en -vernieuwing geven je deze garantie. Bovendien bedrukken we uitsluitend (papier)materiaal dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. Resultaat: duurzaam en kostenbesparend voor jouw printtoestellen.. 
  • Servicegericht
    Een unieke dienstverlening leidt tot tevreden en terugkerende klanten. Als marktleider in de etiketten-, ticket- en papierrollenwereld maken we voor jou alles mogelijk en is geen enkele vraag te moeilijk. Tickets met aparte nummering, papierrollen, prijsetiketten, etiketteermachines … Je vindt het allemaal bij ons. Je kan de klok rond op ons rekenen zodat jouw productie of bedrijfswerking altijd vlot van de rol wikkelt.
  • Flexibel
    Een dringende bestelling? We kleven ons meteen vast aan jouw vraag! Dankzij een snelle service en ultramodern machinepark rolt je order het snelst van de band bij BMLE. Vlot inspelen op productwijzigingen zoals printsystemen, betaalterminals, kassa’s… en vliegensvlug op afroep produceren, is voor ons een evidentie. Omdat we onze productie zelf in handen hebben, mag je maatwerk tot in de kleinste details verwachten. Daar plakt een betaalbare prijs op, ook voor kleine hoeveelheden.