Nieuw: BMLE shipping labels voor e-commerce

Nieuw: BMLE shipping labels voor e-commerce

BMLE is meer dan ooit tevoren de ideale partner voor e-commercebedrijven. We investeerden onlangs in een gloednieuwe machine voor de volautomatische productie van verzendlabels. Hiermee kunnen we shipping labels maken die geschikt zijn voor pakketdiensten zoals DPD, GLS, PostNL en UPS.

Voor elke sector

De verzendlabels zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden gebruikt op de meeste standaard oppervlaktes. Maar we kunnen de labels ook aanpassen aan jouw specifieke toepassing. Dus of je nu een webshop hebt met farmaceutische, voedings- of textielproducten, onze shipping labels komen altijd van pas.

Elk pakketje op de juiste plaats

Met onze verzendlabels vermeld je duidelijk de adresgegevens van je klant en een barcode om het pakket zonder moeite te scannen (track & trace). De labels blijven zeer goed zitten tijdens het transport. Zo ben je altijd zeker dat je verkochte producten op het juiste adres worden afgeleverd en genieten je klanten van een vlotte levering.  

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze nieuwe shipping labels? Neem contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte.