Covid-19 BMLE Informeert u

Covid-19 BMLE Informeert u
Beste Partner, 
Graag willen wij u op de hoogte brengen van de extra maatregelen die wij intern genomen hebben om te voorkomen dat het COVID-19 onze kantoren binnendringt.
 
De situatie vereist enige flexibiliteit en dat is één van onze sterke punten! Natuurlijk volgen we de maatregelen van de overheid nauwkeurig op!
 
Hieronder kan u een overzicht vinden van de genomen acties:
• Onze commerciële medewerkers zullen vanaf heden een minimale bezetting voorzien en zoveel mogelijk van thuis uit werken. 
• Alle orders zullen zoals gewoonlijk verwerkt worden. Wij vragen u wel om zoveel mogelijk via e-mail te communiceren aangezien de kantoormedewerkers zo veel mogelijk van thuis uit werken
• Wij staan in nauw contact met onze eigen leveranciers. Het coronavirus heeft momenteel geen invloed op onze voorraad en productie. 
• Onze productiemedewerkers van hebben verstrengde maatregelen m.b.t. veiligheid en hygiëne gekregen. Iedereen blijft in de mate van het mogelijke aan het werk. 
• Wij raden u echter wel aan om uw bestellingen niet tot het laatste moment uit te stellen. 
• Gelieve ermee rekening te houden dat ook wij de maatregelen die onze leveranciers, partners en transporteurs dienen op te volgen. 
• Onze vertegenwoordigers moeten niet dringende afspraken uitstellen naar een later moment. Indien een bezoek echt vereist én cruciaal is, zullen ook zij uiteraard uw getroffen maatregelen respecteren.
 
Wij zullen de ontwikkelingen nauwlettend opvolgen en verdere maatregelen treffen waar nodig. Indien u in tussentijd enige vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.  
 
Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking. Zorg goed voor jezelf en elkaar!
 
Met vriendelijke groet,
Jeremy Looijer
CEO