BMLE rolt nieuwe huisstijl uit

BMLE rolt nieuwe huisstijl uit

Heb je het al opgemerkt? BMLE kreeg nieuwe kleuren, woorden en een totaal nieuwe huisstijl. Zo geven we onze drie kernwaarden – kwaliteit, service en flexibiliteit – een fris en duidelijk label. Deze drie etiketten vormen onze basis voor een optimale samenwerking.   

Open, snel en modern

Het team van BMLE luistert naar haar klanten en de diverse noden van de markt. En dat altijd met een open geest, snelle service en moderne aanpak. Met de vernieuwing van onze huisstijl trekken we deze lijn nu ook door naar al onze communicatiekanalen.

Wat betekent dit voor jou?

Op onze gloednieuwe website rollen we alle informatie over onze producten en werking overzichtelijk uit, zowel op je desktop als smartphone. De meest recente tarievenlijst? Die bekijk je snel in onze dealer log-in. Je komt nog makkelijker met ons in contact waardoor we je nog beter kunnen ondersteunen en de juiste informatie meteen bij jou terechtkomt.

Altijd up-to-date

Altijd op de hoogte zijn van ons nieuws? Schrijf je dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo mis je niets van onze laatste nieuwtjes en acties.

 

BMLE gaat vooruit, denkt verder en verandert van stijl.
En… BMLE blijft hoofdrolspeler in etiketten en papierrollen.