Reinigen van printer en printkoppen

Reinigen van printer en printkoppen

Voor een vlotte print van etiketten en tickets en een hoogwaardige afdrukkwaliteit werk je best met printers die in topconditie blijven. Daarom lanceert BMLE een gamma reinigingsmiddelen om jouw printers te reinigen en te onderhouden. 

Het belang van reiniging

Afgekeurde producten wegens slechte afdrukkwaliteit, frustraties over niet goed functionerende apparaten, oplopende herstellingskosten… Ook al produceren wij alleen met de beste papiermaterialen,  wij  weten uit eigen ervaring de voordelen van een goede reiniging van je printer(onderdelen). Investeer je in reinigingsproducten, dan investeer je ook in:

  • Beter werkende apparatuur
  • Minder afgekeurde producten
  • Minder garantieclaims en depotreparaties
  • Minder reparatie- en onderhoudskosten
  • Lagere kosten voor reserveonderdelen (herstellen is vandaag vaak gelijk aan grondig reinigen)
Een speciale vraag? Stel ze ons en wij helpen je met plezier verder!

Toepassing

Adhesive Remover Swaps (15 cm)

Adhesive Remover Swaps (15 cm)

De thermische printkop lijdt vaak onder een opstapeling van belijming of stof waardoor je een slechte afdruk krijgt of een kapotte printkop. Met onze Adhesive Remover Swaps kan je eenvoudig de belijming verwijderen.

Thermal Printer Cleaning Card

Thermal Printer Cleaning Card

Naast de printkop kunnen ook de papiergeleiders te maken hebben met opgestapelde belijming of stof waardoor het papier komt vast te zitten. Met de Thermal Printer Cleaning Card kan je dit gemakkelijk verwijderen.

Cleaning Pen

Cleaning Pen

Ideaal om printkoppen en papiergeleiders op moeilijk te bereiken plaatsen te ontdoen van lijmresten en stof.

Cleaning Wipe

Cleaning Wipe

Deze multifunctioneel inzetbare reinigingsdoekjes kunnen gebruikt worden om het schaarmes schoon te makken voor een goede snijfunctie, voor het reinigen en bacterie- en virusvrijhouden van de binnenruimte van de printer én de printerbehuizing.

Card Reader Cleaning Card

Card Reader Cleaning Card

Krijg je de melding dat de chip onleesbaar is? Dan kan het goed zijn dat er vuil in de kaartlezer zit. Met onze Card Reader Cleaning Card is dat snel en eenvoudig verwijderd.