Papieren draagtassen

Papieren draagtassen

Wie op zoek is naar een milieu- en budgetvriendelijk alternatief voor plastic tassen vindt ongetwijfeld zijn gading tussen ons gevarieerd aanbod papieren draagtassen. In bruin, wit of gecoat kraftpapier, groot of klein, met platte of gevlochten handvaten of toch liever een geschenktas? Alles is mogelijk bij BMLE!

Jij stelt zelf de ideale papieren draagtas samen. Afhankelijk van het doel waarvoor je de draagtassen gebruikt, kies je het type papier, de grams, de afmetingen en het soort handvat. Bovendien kunnen onze papieren tassen bedrukt worden met tot 8 verschillende kleuren. Zo kan je een eigen logo of ontwerp toevoegen en je draagtassen meteen een unieke toets geven.

Een speciale vraag? Stel ze ons en wij helpen je met plezier verder!

Toepassing

Draagtassen met platte handvaten

Draagtassen met platte handvaten

Van kleine kledingstukken tot woonaccessoires en schoonheidsproducten, de papieren draagtassen met platte handvaten zijn ideaal om een breed gamma aan producten in te verpakken. Het is een stijlvolle klassieker die in elke sector wel een toepassing vindt. 

Draagtassen met gevlochten handvaten

Draagtassen met gevlochten handvaten

De gevlochten handvaten geven deze draagtassen meteen een kwaliteitsvolle afwerking. Geen gedoe met plastic zakken die moeilijk opengaan. De papieren draagtassen hebben een handige zijvouw waardoor ze meteen gebruiksklaar zijn en je er ook gemakkelijk iets grotere items in kan steken. 

Geschenktassen met zelfklevende sluiting

Geschenktassen met zelfklevende sluiting

Eenvoudig, stijlvol en zeker, deze papieren geschenktassen met zelfklevende sluiting zijn ideaal om een geschenk die laatste finishing touch te geven. Je laat ze bedrukken met een leuk ontwerp, vult ze heel gemakkelijk en sluit ze nog gemakkelijker dankzij de zelfklevende klep met beschermstrip. Gewoon even de strip verwijderen om de klep dicht te kleven en je geschenktas blijft goed gesloten, ook tijdens het transport. 

Take-away zakken

Take-away zakken

Of je nu zelf afhaalmaaltijden aanbiedt, je horecaklanten hun restjes wil meegeven of gewoon een eenvoudig zakje zoekt met een natuurlijke en authentieke uitstraling, onze take-away zakken met handige zijvouw zijn ideaal om bakjes, potjes, en dergelijke in te vervoeren. 

Specialisaties

  • Bruin, wit of gecoat kraftpapier
  • 60 – 120 gr
  • brede zijvouw
  • bedrukking mogelijk in tot 8 verschillende kleuren
  • bedrukking mogelijk aan beide zijden